Τύποι αγγελιών

Το GoWild.gr σας προσφέρει 4 διαφορετικούς τύπους αγγελιών που μπορείτε να επιλέξετε κατά τη δημοσίευση ή την αναδημοσίευση. Δεν είναι δυνατή η εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών τύπων αγγελιών ενώ είναι ενεργή. Οι διαθέσιμοι τύποι είναι:

  • Πώληση
  • Αγορά
  • Ενοικίαση
  • Προσφορά υπηρεσιών (επισκευή, συντήρηση, μαθήματα κ.α.)

Πώς δημοσιεύω μια αγγελία

Για να δημοσιεύσετε οποιαδήποτε αγγελία πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Μόλις έχετε έναν λογαριασμό, πατήστε στην επιλογή “Υποβολή αγγελίας" και ακολουθήστε τα βήματα για να δημιουργήσετε την πρώτη σας αγγελία.

Πώς επικοινωνώ με τον πωλητή;

Για να δείτε τον αριθμό τηλεφώνου του πωλητή, μεταβείτε στη σελίδα της αγγελίας που σας ενδιαφέρει και θα βρείτε στην δεξιά στήλη τον αριθμό τηλεφώνου του πωλητή.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε συνομιλία μηνυμάτων με τον πωλητή, δημιουργήστε πρώτα έναν λογαριασμό. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μεταβείτε σε οποιαδήποτε από τις διαφημίσεις του και θα δείτε το κουμπί για την αποστολή μηνύματος. Η λίστα των μηνυμάτων σας είναι διαθέσιμη στο προφίλ σας. Εκεί έχετε σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων όπου θα μπορείτε να συνεχίσετε συνομιλίες.

Πώς κάνω αναφορά σε μια αγγελία;

Εάν πιστεύετε ότι η διαφήμιση παραβιάζει κάποιους κανόνες, μπορείτε να την αναφέρετε απευθείας από τη σελίδα διαφήμισης κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναφορά και γράφοντας λεπτομερώς τον λόγο. Η διαφήμιση θα παραμείνει ενεργή μέχρι να το ελέγξει ο διαχειριστής.